Wandelen

Antwerpen is een grote stad maar ook weer niet al te groot. Het centrum met alle bezienswaardigheden is compact waardoor je wanneer je in een goede conditie bent de stad prima te voet kunt ontdekken. Wanneer je naar Antwerpen gaat om te shoppen dan zal je voornamelijk in winkelstraten komen die afgesloten zijn van het overige verkeer waardoor je heerlijk kunt rondlopen.

Naast de standaard bezienswaardigheden heeft Antwerpen nog zo veel meer plekken om te ontdekken. Plekken waar je niet standaard terecht komt als je ze niet weet. De manier om deze plekjes te zien is door het maken van één van de vele stadswandelingen.

Stadswandeling Antwerpen

Wanneer je Antwerpen op een andere manier dan standaard wilt ontdekken en je hebt wat extra tijd over ga dan zeker een stadswandeling maken. Op internet zijn vele stadswandelingen te vinden, gewoon gratis te downloaden met vaak nog een uitleg erbij over wat er onderweg te zien is. De routes hebben verschillende afstanden zodat er voor iedereen wel een geschikte wandeling tussen zit.

Een paar mooie wandelingen die wij voor jou gevonden hebben zijn:

- ANWB wandelroute Antwerpen: https://www.anwb.nl/vakantie/belgie/antwerpen/wandelroute-antwerpen
- Reisroutes.nl: https://www.reisroutes.nl/stadswandelingen/antwerpen/
- Diverse “groene” wandelingen: https://www.antwerpen.be/nl/info/593a9d96b85c8d7ab4356fcb/wandel-door-het-antwerps-groen-14-wandelingen

 

Meer over Wandelen

 • Openingstijden:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: Gesloten
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: Gesloten
  Vrijdag: Gesloten
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten