Hippe clubs in Moskou

Ook Moskou gaat met de tijd mee, en dat betekent dat er een groot aanbod is van leuke uitgaansgelegenheden in de stad. Wanneer je er zin in hebt, kun je de hele nacht doorfeesten in de meest trendy clubs die Moskou te bieden heeft. Je vakantie in Moskou is met een avond uitgaan helemaal compleet; je hebt dan zowel de levendige stad overdag maar ook ’s nachts ervaren. Hier vind je een aantal leuke en hippe clubs in Moskou, waar je zonder twijfel een onvergetelijke avond gaat beleven. Want de dag in Moskou eindigt nog niet als de zon ondergaat…

Trendy en exclusief: clubs in Moskou

De meeste hippe clubs van Moskou bevinden zich in het centrum van de stad, maar er zijn ook wijken waar je specifieke uitgaansgelegenheden zult vinden. Zo vind je in de buurt van Krasnji Oktjabr diverse trendy nachtclubs aan de rivier. Je hebt dan dus een prachtig uitzicht over de rivier en diverse bezienswaardigheden van de stad. Voor een avond uit in luxe is deze plek ideaal. In de buurt van Kurskaya vind je vooral veel clubs waar elektronische muziek wordt gedraaid. Verder kun je ook kiezen uit grote en wat meer kleinschalige clubs; ontdek zelf wat je het prettigst vindt.

Hippe clubs

Waar kun je in Moskou terecht als je een nacht wilt feesten? Er zijn tal van leuke plekken te vinden, en hier vind je een aantal tips voor wanneer je in Moskou bent en een hippe club zoekt om uit te gaan.

Krysha Mira

Krysha Mira betekent in het Russisch ‘het dak van de wereld’; de club bevindt zich op een terras met een prachtig uitzicht op de rivier Moskva en het zakelijke district van de stad. In deze club, dat overdag een restaurant is, kun je tot diep in de nacht feesten. Vooral rijkelui komt op vrijdag en zaterdag massaal naar deze plek voor een goed feest.

Icon Club

Op vrijdag en zaterdag kun je in Moskou ook terecht bij Icon Club, een van de hipste en grootste nachtclubs in Moskou. Er kunnen meer dan tweeduizend mensen de hele nacht door feesten in Icon Club, dat in het Krasnji Oktjabr ligt. Hier wordt veel populaire muziek gedraaid, en er zijn dan ook veel internationale Dj’s die hier wekelijks optreden, naast de vele Russische bekende sterren. Er zijn ook regelmatig themafeesten.

Jagger Bar

Geniet je van de nieuwste muziek, maar luister je ook graag naar de klassiekers? Dan zit je bij de Jagger Bar op de juiste plek. Deze nachtclub bevindt zich aan de Rochdelskaya straat, buien het centrum van Moskou. Hier ben je verzekerd van een feestelijke nacht in een van de meest populaire clubs. Er wordt hier nieuwe muziek gedraaid, maar ook, zoals de naam al doet vernoemen, klassieke Rolling Stones muziek.

Siberia

Het oog wil ook wat tijdens het uitgaan, en met Siberia vind je een hippe club die er ook nog eens zeer mooi uit ziet. Hier betaal je wel een prijs voor, want het is ook een van de duurdere clubs in Moskou. In Siberia is het publiek jong en genieten zij van het leven. Met een wat lager budget zijn er nog tal van andere clubs te bezoeken.

Feest tot diep in de nacht

Welke muzieksmaak je ook hebt en in wat voor bui je ook bent: er is voor ieder wat wils in het veelzijdige en levendige Moskou. Je hebt de keuze uit de meest hippe clubs waar grote sterren naar toe gaan, maar ook de kleinere clubs waar je tot diep in de nacht kunt feesten. Waar je ook zin in hebt, er zijn genoeg plekken in Moskou waar je kunt blijven tot de zon op gaat.

Meer over Hippe clubs in Moskou

  • Telefoon:

    +7 495 625-89-70