Airbnb

Tegenwoordig hoort Airbnb in het rijtje van verblijf thuis in een stad als New York. Het is voor veel mensen een mooie kans om wat bij te verdienen als je aan kamer extra hebt in je huis en voor de gasten is het fijn omdat het over het algemeen een relatief goedkope manier is om ergens te verblijven en daarnaast krijg je ook vaak contact met de lokale bevolking die je kan voorzien van allerlei tips.

Het aanbod van Airbnb in New York is enorm. Met gemak kan je uit meer dan 1000 verschillende accommodaties kiezen. Het voordeel van een kamer via Airbnb huren is dat je hiermee aanzienlijk kan besparen t.o.v. het boeken van een hotel.

Welke accommodatie kies je?

Een goede vraag maar tevens een vraag waar alleen jij het antwoord op kan weten. Wat hiervoor belangrijk is is eerst de vraag omdraaien, wat wil je? Wil je een eigen kamer met eigen badkamer? Wil je een volledige eigen woning zonder dat je deze hoeft te delen met anderen of wil je juist het liefste een kleine kamer in een huis met anderen in de hoop zo ook andere mensen te leren kennen. Wanneer je op de website van Airbnb kijkt zie je een groot aanbod aan slaapplekken, er staat overal bij hoe het eruit ziet en hoe de inrichting is. De prijs is uiteraard ook belangrijk, voor vergelijkbare ruimtes kunnen de bedragen soms enorm verschillen, let hier dus goed op. Ook is het verstandig om naar de ervaringen van anderen te kijken, op deze manier krijg je een duidelijk beeld met wat je te wachten staat.

Meer over Airbnb