Time Warner Center

Aan de rand van Central Park in New York ligt het Time Warner Center. Het Time Warner Center bestaat uit twee torens waarin allerlei winkelketens en restaurants zijn gevestigd, maar ook kantoren, waaronder die van Warner Media. Het Time Warner Center kent tal van bezienswaardigheden die in de buurt liggen, waaronder de Columbus Circle, een bekend monument dat als rotonde dient bij een druk kruispunt. Een andere trekpleister is de bekende Trump Globe dat naast het Time Warner Center staat. Het Time Warner Center bevindt zich aan Central Park West, met als adres 10 Columbus Circle.

Eten, drinken en winkelen

De bouw van het Time Warner Center begon in november 2000 en werd afgerond in 2003. Dat jaar werd het Time Warner Center ook geopend voor publiek. De beide gebouwen zijn 230 meter hoog en hebben 55 verdiepingen. Het grootste gedeelte van Time Warner Center bestaat uit kantoren, maar de begane grond wordt gehuurd door winkels en restaurants. Hier kun je dan ook terecht als je een dagje wilt winkelen, of als je tot rust wilt komen met wat eten en drinken. Onder andere het grote Whole Foods Market is in het Time Warner Center gevestigd.

Time Warner Center en Central Park

Het Time Warner Center wordt gezien als een van New Yorks beste winkelgelegenheden. Je hebt er allerlei winkels van diverse bekende merken, zoals Michael Kors, Stuart Weitzman, Hugo Boss en Ted Baker, maar ook winkels als H&M en Nike. Je kunt er alles vinden in diverse categorieën, van kleding en schoenen tot sieraden, elektronische apparaten, magazines en boeken. Je kunt je bezoek aan het Time Warner Center combineren met allerlei activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals een wandeling door Central Park of een bezoek aan het American Museum of Natural History of een van de andere beroemde bezienswaardigheden van New York.

Meer over Time Warner Center

 • Openingstijden:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: Gesloten
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: Gesloten
  Vrijdag: Gesloten
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten

 • Adres:

  10 Columbus Cir, New York, NY 10019, Verenigde Staten

Plattegrond

Bekijk de volledige plattegrond van New York