Helikoptervlucht

We geven toe, een helikoptervlucht zal voor weinig mensen zijn weggelegd al de standaard manier van vervoer wanneer je een stedentrip New York doet. Echter is het tijdens je bezoekje aan New York wel een mooie gelegenheid om eens een beetje decadent te doen en weldegelijk een helikoptervlucht te boeken en de meest beroemde stad van de wereld vanuit de lucht te bewonderen.

Wat is er te zien

Over het algemeen vlieg je langs en boven de meest bijzondere attracties van New York. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Empire State Building, Wall Street en niet te vergeten de schitterende skyline van New York.

Prijzen en aanbieders

De prijs is natuurlijk wel een dingetje. Je moet het zo zien dat een gemiddeld tochtje tussen de 12 - 15 minuten duurt. De prijs die je hiervoor moet betalen zal net een beetje onder de 200 Dollar liggen, het hangt er een beetje vanaf welke aanbieder je kiest. Vaak hebben de aanbieders een paar verschillende lengtes, dit kan je dan ter plekke kiezen. Natuurlijk is het wel zo dat hoe langer de tocht is hoe hoger de prijs zal liggen.

De meeste aanbieders zijn eenvoudig op internet te vinden. De vertrek plekken zijn per aanbieder anders. Alle aanbieders worden streng gecontroleerd op veiligheid. Dit is iets waar je je absoluut geen zorgen om hoeft te maken.

Vergeet zeker niet je camera mee te nemen in de helikopter. Dit geeft een geweldige kans om de meest bijzondere en unieke foto’s te maken!