Izmailovsky Souvenir Market

Wanneer je op zoek bent naar een unieke plek om leuke souvenirs te vinden, is Izmailovsky Souvenir Market de perfecte plek. Deze markt ligt buiten het centrum van Moskou maar is goed te bereiken met de metro. Hier kun je terecht voor allerlei souvenirs: van hoeden en sjaals tot elektronica, kaarten, boeken en nog veel meer. Niet alleen de markt zelf is leuk, ook de omgeving is indrukwekkend. De Izmailovsky Souvenir Market is dan ook een unieke plek waar je leuke en goedkope souvenirs kunt vinden. Je vindt hier ook allerlei typisch Russische artikelen die je voor een lage prijs kunt aanschaffen.

Van trouwlocatie naar souvenirmarkt

Izmailovsky Souvenir Market is een van de grootste winkelgebieden in Moskou en omgeving, en de kans dat je terugkeert naar je hotel met een tas vol spullen is zeer groot. Vanaf het metrostation Partizanskaya is het marktgebied gemakkelijk te herkennen, vooral aan de houten structuur dat rondom de markt gevestigd is. Ook de kleurrijke boog boven de ingang is van veraf te herkennen. Het design van het gebouw rondom de markt is gebaseerd op Russische sprookjes; de plek was van origine dan ook bedoeld als trouwlocatie. Vandaag de dag is het een levendige markt met veel leuke spullen.

Een bezoek aan Izmailovsky Souvenir Market en Park

Ben je moe van het wandelen en ben je toe aan wat eten en drinken? Bij Izmailovsky Souvenir Market zijn ook een aantal kraampjes te vinden met allerlei internationale en Russische gerechten. Zo kun je even bijkomen van het winkelen en genieten van lekker eten. Er wordt aangeraden om bij je eten een lekker Russisch biertje te nemen om de ervaring compleet te maken. Ook het nabijgelegen Izmailovsky Park is een prachtige plek om lekker te ontspannen en te ontsnappen van de drukte bij de markt. Je gaat gegarandeerd naar huis met een tas vol leuke souvenirs.

Meer over Izmailovsky Souvenir Market

 • Openingstijden:

  Maandag: 8:00 tot 21:00
  Dinsdag: 8:00 tot 21:00
  Woensdag: 8:00 tot 21:00
  Donderdag: 8:00 tot 21:00
  Vrijdag: 8:00 tot 21:00
  Zaterdag: 8:00 tot 21:00
  Zondag: 8:00 tot 21:00

 • Adres:

  Izmaylovskoye Shosse, 73Ж, строение 2, Moskva, Rusland, 105122

 • Telefoon:

  +7 495 215-54-37

 • Website:

Plattegrond

Bekijk de volledige plattegrond van Moskou