Sanduny Baths

Altijd al willen weten hoe een typisch badhuis uit de 19e eeuw er uitziet? Bezoek dan de Sanduny Baths, het oudste badhuis in Moskou. Hier kun je niet alleen genieten van de prachtige architectuur, maar ook van heerlijke zwembaden, stoombaden en loungezones waar je volledig tot ontspanning komt. Dit is een ideaal dagje uit wanneer je even tot rust wilt komen van alle plekken die je al in Moskou bezocht hebt. Dankzij het unieke interieur dat dateert uit 1896 heb je het gevoel in het verleden beland te zijn. De Sanduny Baths in Moskou is een leuk en ontspannen uitje tijdens je verblijf in de stad.

Diverse stijlen in het interieur

De Sanduny Baths is met recht een stuk Russisch erfgoed te noemen. In 1808 werd dit badhuis opgericht door acteur Sila Sandunov; het complex is dan ook naar hem vernoemd. Het interieur is ontworpen door een Oostenrijkse architect. Het badhuis bestaat uit acht ruimtes die allemaal in een verschillende stijlen zijn ontworpen. Zo is er een ruime met een typisch Russisch interieur, maar ook de Romaanse en Indiaanse stijl komen voor. De ruimtes zijn kleine musea op zich en zorgen voor een algehele ontspannen ervaring tijdens een dagje in Sanduny Baths in Moskou.

Tot rust komen in Sanduny Baths

Tijdens je bezoek aan Sanduny Baths in Moskou heb je veel keuze als het gaat om baden, loungezones en meer. Zo kun je onder andere een privékapel boeken waar je helemaal tot rust kunt komen. In deze privékamers vind je allerlei typisch Russische decoraties, zoals een traditionele kachel. Verder zijn er schoonheidssalons, een cosmeticaspecialist, een kapper en een heerlijk restaurant met diverse gerechten uit Rusland, Oezbekistan en China. Aan het einde van een heerlijke dag kun je een souvenir kopen in de Sanduny-shop en je verblijf in Moskou verder voortzetten, volledig ontspannen. Je tickets kun je ter plekke aan de balie kopen.

 • Sanduny Baths
  Sanduny Baths
  1/4
 • Sanduny Baths
  Sanduny Baths
  2/4
 • Sanduny Baths
  Sanduny Baths
  3/4
 • Sanduny Baths
  Sanduny Baths
  4/4

Meer over Sanduny Baths

 • Openingstijden:

  Maandag: 8:00 tot 0:00
  Dinsdag: 10:00 tot 0:00
  Woensdag: 8:00 tot 0:00
  Donderdag: 8:00 tot 0:00
  Vrijdag: 8:00 tot 0:00
  Zaterdag: 8:00 tot 0:00
  Zondag: 8:00 tot 0:00

 • Adres:

  Neglinnaya St, 14 стр. 3-7, Moskva, Rusland, 107031

 • Telefoon:

  +7 495 782-18-08

 • Website:

Plattegrond

Bekijk de volledige plattegrond van Moskou