Bed and breakfast

Wanneer je eens iets anders wilt dan een standaard hotel is het tegenwoordig een populaire bezigheid om in een B&B te overnachten. Vaak slaap je in kleinschalige accommodaties, dit kunnen kleine appartementjes zijn maar ook bij particuliere mensen die een kamer van hun woning hebben omgebouwd tot logeerkamer. Het leuke hieraan is dat je de lokale bevolking op een hele andere manier leert kennen. In het verleden zijn er al vele hechte vriendschappen ontstaan tussen verhuurders en huurders die een duidelijke klik met elkaar hadden. Leuk is ook dat je echte tips krijgt van de lokale bevolking. In een hotel zal je al snel de meer standaard tips krijgen die je overal op internet ziet staan.

Als je in Google intikt “Bed and breakfast Antwerpen” komt er een groot aantal resultaten uit waaruit je kunt kiezen om een nachtje te verblijven. Kies iets wat je het meeste aanspreekt, kijk of de data nog beschikbaar zijn en boeken maar!

Airbnb

Een website waarop veel bed & breakfasts geboekt worden is Airbnb. Hier staat een zeer groot aanbod aan verblijven op die allemaal gecontroleerd worden en waar je ervaringen kunt achterlaten. Met name dit laatste is fijn want zo kun je lezen wat bezoekers voor jou van deze kamer en ontbijtje vonden. De ervaringen van eerdere bezoekers is een prima leidraad om te gebruiken bij het maken van de keuze in welke B&B je wilt overnachten.

Meer over Bed and breakfast

 • Openingstijden:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: Gesloten
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: Gesloten
  Vrijdag: Gesloten
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten