Bioscoop in Antwerpen

Wanneer je lekker een dagje shoppen in Antwerpen achter de rug hebt kan je in de avond wat leuks gaan doen. De één gaat lekker eten of de kroeg in en de ander die kiest er voor om lekker achterover te gaan zitten met een grote bak popcorn in één van de bioscopen van Antwerpen. Er zijn diverse bioscopen waar je uit kan kiezen.

Kinopolis

De Kinopolis is veruit de grootste bioscoop van Antwerpen. De bios beschikt over 24 zalen waar meer dan 9000 bezoekers kunnen zitten om van de nieuwste films te genieten. Op sommige avonden kan het er behoorlijk druk, met name bij nieuwe films en slechts weer. Met het openbaar vervoer is de bioscoop prima te bereiken en ook wanneer je met de auto gaat is er voldoende parkeergelegenheid. Dagelijks worden er bijna 100 films afgespeeld en is er voor iedereen wel wat wils.

Adres: Groenendaallaan 394 – Antwerpen
Prijs: Een standaard kaartje kost net iets meer dan 10 Euro

UGC

De tweede bioscoop van Antwerpen is de UGC. De bioscoop is op steenworp afstand gelegen van het Centraal Station aan de Keyserlei. Juist vanwege de ligging kan je de bioscoop prima combineren met een dagje winkelen en geeft het aan het einde van een drukke dag een heerlijk relax momentje.

Adres: Van Ertbornstraat 17 – Antwerpen
Prijs: Een standaard kaartje kost net iets minder dan 10 Euro

Overig

Naast bovengenoemde twee grote bioscopen zijn er nog meer bioscopen in de stad te vinden. Niet zo groot als de hierboven genoemde maar ook deze hebben hun charmes. Het gaat hier om Cartoons en MUKHA-Media.

Meer over Bioscoop in Antwerpen

 • Openingstijden:

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: Gesloten
  Woensdag: Gesloten
  Donderdag: Gesloten
  Vrijdag: Gesloten
  Zaterdag: Gesloten
  Zondag: Gesloten